Snipperweekend

UntitledDit weekend ging ik met de Snippers mee op weekend, supertof! De Snippers is een jeugdatelier voor kinderen van 5 tot 18jaar, waar ze kunnen knutselen, spelen, schilderen en zoveel meer! Elke zaterdagochtend van 10u tot 12u in Sint-Job-in-‘t-Goor gaan de kinderen aan het ‘werk’ en dan komen ze weer thuis met unieke creaties waar de ouders van achterover vallen!

15-16 en 17 februari was het dan ein-de-lijk het Snipperweekend! Alle kinderen keken uit naar een weekend vol spelen, knutselen en leiding plagen! Er waren allerlei activiteiten gepland zoals: fruitmonsters maken, dansen, spelletjes in het bos en nog zoveel meer! Voor de oudsten werd er ook nog een tof nachtspel georganiseerd.DSCF4343

Zoals al zoveel voorgaande jaren, ging ook dit Snipperweekend door in de Hoge Rielen, te Kasterlee. Dit is een prachtig afgesloten domein gevuld met bossen, velden en vijvertjes. De kinderen kunnen er naar hartelust spelen onder een toeziend oog van de leiding.

Als het leuk is, dan vliegt de tijd vooruit… En al veel te snel kwam er een einde aan en werden de kinderen opgehaald door de ouders. Alle leden gingen met een brede glimlach naar huis en sommigen konden maar moeilijk afscheid nemen van de leiding.. Maar wees gerust, volgende zaterdag kan de leiding de leden opnieuw plagen!

 

Meer informatie: zie de site van de snippers: http://www.jadesnippers.beDSCF43381

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s