Peru: definitief!

Jaja, morgen is het eindelijk zo ver: we vertrekken naar Peru! Ondertussen zijn er al wat spannende blikken uitgewisseld thuis en is er al veel gegrapt over wat er ons allemaal kan overkomen op reis.

Ook de grootouders hebben ons ondertussen al wat bang gekregen met al hun waarschuwingen en ‘goede’ raad. Ook
Het Lief is niet bepaald erg fan van deze verre reis. Hij overdenkt allerlei rampscenario’s en ziet me niet graag vertrekken. 3 weken is dan ook een lange periode om elkaar te moeten missen als we elkaar normaal elke dag zien…

Ondertussen gieren er al wat kriebels door mijn buik en kijk ik met gemengde gevoelens uit naar de reis. Ik ben een echte huismus en ik ga ‘thuis’ en Het Lief dan ook serieus missen! Bovenal gaan we natuurlijk fantastisch mooie dingen zien én meemaken!

quicklinks.schipholtickets.nl

We landen in Lima en het is daar 7 uur vroeger. We gaan dus eerst moeten wennen aan het tijdsverschil. Hopelijk hebben we niet te veel last van de jetlag. Daarna trekken we verder naar de Ballestas Eilanden (veel natuur en dieren!) en de Nazca lijnen. Daarop volgt Arequipa met ondertussen nog verschillende kleine tussenstops. Op het einde leggen we de inca trail nog af om machu pichu te bezoeken en sluiten we echt af met nog een dagje of 2 in Cusco.

Als ik tijd en internet heb dan zal ik één van de volgende dagen al een eerste reisverslagje posten!

perutraveltips101.blogspot.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s