Halloween

Met onze crea-groepje, de Snippers, moesten we natuurlijk iets doen met Halloween. We gingen pompoenen uithollen en er dan pompoensoep mee maken!

Het lokaal werd nog wat aangekleed met een blacklight, pompoenhoeden en schrikbarende muziek. Iedereen kwam ook verkleed en de meisjes konden natuurlijk niet stoppen met giechelen..

Al snel verschenen er gruwelijke en boosaardige pompoengezichten die werden gevuld met warm, flakkerend kaarslicht. Ook kleine mandarijntjes werden omgetoverd tot kwaadaardige wezentjes met behulp van een permanente zwarte stift.

Het uitgeholde vlees van de pompoenen werd dan gebruikt om er soep mee te maken. Er werden wat wortelen, bouillonblokjes en paprika’s aan toegevoegd en het werd dan een lekker geurig breitje.

De pompoensoep werd verrijkt met spinnenballetjes: gehaktballen met spaghettistaafjes erdoor. De spaghetti werd dan slap door de warmte van de soep en zo had je dus spinnetyjes met pootjes. Erg leuk!

Na een tas lekkere zelfgemaakte soep, kon iedereen zijn familie thuis gaan schrik aanjagen met hun pompoen en mandarijn!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s