Wishlist: fasion +action superfoods

jtomson.com

Als je de zomer voelt kriebelen, dan kijk je in je kleerkast en voel je een leegte… Er hangen nog enorm veel winterkledingstukken in en het is hoog tijd voor iets nieuws op je outfits opnieuw ‘shwung’ te geven! En naast fashion staan er ook nog enkele andere dingetjes op mijn wishlist!

De bustier met wilde bloemenprint op bovenstaande foto is echt iets wat ik graag wil toevoegen aan mijn kledingskast. Helemaal mijn ding! Maarrrr.. het is een crop top! En ik heb nog helemaal niet dat atletisch strakke lichaam dat ik voor ogen heb, en al helemaal niet het zelfvertrouwen om zo’n crop top te durven dragen.. Misschien met een rokje dat tot mijn taille komt? Ik ga alleszins eens een kijkje nemen bij H&M en New Look, het passen en dan zullen we nog wel zien of ik het durf te kopen..

bakimlikadin.net

 

Zo’n high waisted short.. Daar droom ik eerlijk gezegd al jaren van, maar het kwam maar niet in de mode en dus vond ik het nergens in de winkels. Maar nu dus wel! Ik moet dus dringend op jacht om mijn droomshort te vinden! Vinden jullie ook niet dat je er slanker in lijkt? Van vooraan gezien toch.. En misschien kan ik er ineens die bustier van hierboven mee combineren?!

examiner.com

Verder zoek ik nog stof om zo’n high waisted skirt zelf te naaien. Heel origineel en dan past hij ineens goed! Ik vind het ook gewoon zo leuk om te naaien! 🙂 Ik denk wel dat ik voor een printje ga. Floral of eerder iets met zwaluwen? Daar ben ik nog niet uit…

mybodyjewellery.com

Geen echt fashionitem, maar desondanks toch op deze wishlist: een veertjes-oorbel. Want binnen een week of 2 mag ik van oorbel wisselen in mijn extra gaatje. Op het moment zit er een veel te grote diamant in omdat dat het enige was wat de juwelier nog had, maar ik vind hem toch niet passen bij mij. Aangezien ik allergisch ben, moet het wel een steker zijn van zilver of stainless steel. Dus nu ga ik op jacht op het wereldwijde web!

Sinds een tijdje verkopen ze bij action nu ook enkele superfoods, zoals lijnzaad, chia zaad, goji bessen en dergelijke. Tijd dat ik daar eens een kijkje ga nemen! Superfoods voor een superprijsje kan ik natuurlijk niet laten voorbij gaan aan mijn neus! Lekker om toe te voegen aan smoothies of aan mijn havermout-ontbijtje!

 

Zo, dit was het weer even denk ik. Ik zal al wel blut zijn na deze aanslag op mijn bankrekening !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s