Shoplog krantenwinkel

Nu zul je denken: wat gek? Wat koop jij dan allemaal in een doodgewone krantenwinkel? Maar er lag eindelijk iets in de rekken waar ik al heeeeeel lang op wachtte!

Ik kijk namelijk al enkele maanden de Burda-boekjes na op leuke modelletjes om wat naaipatronen in te slaan. Maar steeds sloeg de ‘collectie’, om het zo te zeggen, erg tegen. Maar nu stonden er eindelijk wel wat patronen in die ik wel eens wil proberen!

Wat ik zocht? Een patroon voor een soort crop top, een chique jurk, een leuke blouse en een short. Gewoon wat standaard dingetjes waar je de bal nooit mis mee slaat en omdat recent mijn kledingssmaak toch wel serieus veranderd is van doodgewone broeken naar zelfgemaakte kleding zoals rokjes en jurkjes. Véél leuker!

En eindelijk stond er wat naar mijn smaak in de Burda style en de Burda easy van mei! Meteen kocht ik allebei, hoewel ik dan wel €12,40 kwijt was. Maar hé, die patronen worden niet slecht en een standaard short en jurk zijn tijdloos, dus die ga ik nog lang kunnen gebruiken! Op bovenstaande foto kan je de ‘vangst’ zien. En ik heb met pijltjes aangeduid wat ik zéker eens wil maken!

burda easy

Jammer genoeg zit ik nu met examens en heb ik écht-écht de tijd niet om te naaien. Zo enorm jammer. Want met de zomer in aantocht wilde ik toch al wel aan de slag gaan én ik doe het gewoon zo graag dat ik het echt jammer vind om het nu aan de kant te moeten schuiven. Want eens ik begin te naaien, dan stop ik het eerste uur niet. Dus ik kan het niet even als pauze tussen het studeren door doen. En ik merk ook dat ik mijn frustraties op mijn stof uitwerk en daar worden mijn creaties niet bepaald mooier van!

En dit zijn de modellen die me het meest interesseren:

En naast de Burda’s lagen de Flairs, dus daar nam ik er dan ook maar eentje van mee. Eigenlijk is dat altijd veel geld voor wat het is. Voor €2,50 en op een klein uurtje heb ik hem altijd uit.. Maar hij zag er leuk uit, dus besloot ik hem toch maar mee te nemen. Mijn moeder leest hem daarna ook nog eens, dus is het toch geen geldverspilling op die manier.

 

Zo, wat vind jij dat ik zeker moet naaien?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s