Ik wil, ik wil, ik wil

bron: isabeleliastorres.files.wordpress.com

Op zich ben ik best tevreden met hoe ik eruit zie en de toffe spullen die ik me kan veroorloven. Maar heel af en toe zie ik in real life en op sociale media coole gadgets voorbijkomen waar ik toch wel van ga kwijlen… En laat het binnenkort nu mijn 24ste verjaardag zijn! Misschien dat ik een paar van deze dingetjes wel op mijn lijstje kan zetten…

Een prachtige haardos is te zien op de foto hierboven… Balayage, heet dit. Jammer genoeg hoort er ook blonderen en dus het haar ontkleuren bij. En ik heb schrik dat het mijn haar wat kapot gaat maken, dus durf ik het niet zo goed… Maar ik vind het prachtig staan bij iedereen die ik tegenkom..

macworld.co.uk

Een iphone… Zucht. Ik ben eigenlijk een hele tijd een beetje ‘tegen’ geweest. Ik loop niet graag met de grote meute mee en ik ben liever een beetje anders dan de anderen. Maar nu begint het toch wel een beetje te kriebelen. Vooral ook om leuke foto’s te kunnen nemen zonder dat ik mijn spiegelreflexcamera bij heb, om mijn blog up to date te kunnen houden, om altijd een gps op zak te hebben en om sociale media buitenshuis toch in het oog te kunnen houden. Allemaal onnodige zaken in de haastige maatschappij van tegenwoordig, maar af en toe mis ik het toch echt wel. Alleen nog een hele som geld bij elkaar rapen.

clusewatches.com

 Ik draag niet elke dag mijn horloge, maar als ik zo’n prachtexemplaar in bezit zou hebben, kan daar wel eens verandering in komen! Ik ben al een tijdje aan het rondneuzen op het internet en in de winkels, maar ik vind niets wat echt bij mijn persoonlijkheid past. Maar deze cluse watch met bordeaux bandje komt toch al wel dicht in de buurt!

engadget.com

Mijn spiegelreflex nikon D3200 met standaard 17-50mm lens is heel fijn in gebruik, maar heeft echt niets van zoomfunctie. Het zou toch wel fijn zijn om in huis te hebben voor een reis of eens een wandeling te doen naar een gebied waar veel vogels zitten. 🙂

Advertenties

2 thoughts on “Ik wil, ik wil, ik wil

  1. Hey girl, tof artikel!😄😁😎 leuk geschreven. En ik hoop dat je uiteindelijk toch soon
    één van deze items kan aanschaffen. En wat het haarmodel betreft inderdaad het zou zonde zijn als het schade zou doen voor je haar.

    Hugz, Miss B.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s