Evolution of Lego

English version below

Het lief vertrekt binnenkort naar Zweden voor het werk. Berekoud moet het daar nu zijn, dacht ik toch meteen. En toen vroeg hij of ik toch niet een lekker warme trui kon maken, liefst in het groen, want zoiets had hij nog niet in zijn kast hangen. Dus ik snelde meteen naar de stoffenwinkel (dat kon je hier lezen)

Het Lief staat niet graag model voor de foto, dus moest ik het maar even zonder stellen. Maar je kan je wel inbeelden hoe het eruit moet zien, denk ik zo. Het is de Henry hoodie uit La Maison Victor.

Ik heb enorm gelet op de afwerking. Zo naaide ik de raglannaden langs beide kanten vast en ik blijf dat echt enorm mooi vinden. Ik moet nu eenmaal op de trui kijken als het lief het aan heeft hé! Het is een heel fijn fleece-stofje om mee te werken en ik vindt het fijn dat de stof zo mêlé is, en niet gewoon effen groen. Ik vind wel dat de kap te veel overlapt om echt mooi te zijn aan de hals, maar het is wel het warmste zo.

Daarna liet ik mijn Silhouette Cameo de Evolution of Lego uitsnijden uit zwarte flexfolie. Kwestie van dat de trui anders toch maar gewoon standaard en groen enzo is hé.

My boyfriend has to go to Sweden shortly for his work. And it will be cold out there right now. So he needed a warm hoody, he needed is urgently and it had to be green. So I rushed to the fabric store to get green, warm fabric and started sewing.

It’s the Henry hoody out of the magazine La Maison Victor. Very simple, but it works great. He didn’t want to show of because he doesn’t like cameras.

I really like the fabric because it’s not just green, but is done with a special effect so the fabric isn’t boring. I used some kind of fleece, so it will be nice and warm in Sweden!

And then I made my Silhouette Cameo cut the Evolution of Lego out of black flexfoil and ironed it on!

2 thoughts on “Evolution of Lego

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s