Pixie Dust

Ik ging naar Action en ik kocht … een houten blok. Ik vond het wel mooi en het inspireerde me ook wel. Maar wat ging ik er nou juist op zetten? Ik wilde het in huis hangen en ik wilde geen flauwe spreuk erop, eerder iets motiverend. Maar het mocht niet te meisjesachtig zijn, mijn vriend woont hier ook nog hé. Maar we houden allebei wel van Disney. Dus ging ik die kant op zoeken. Na een aantal Disney quotes te hebben uitgepluisd, kwam ik op deze uit. Ik vind hem wel positief en zo toch nog een tikje mysterieus. (bron: pinterest)

Dus deden we silhouette Studio open, experimenteerde ik met lettertypes en ik traceerde een vector van Tinkerbell. Ik schuurde het houten blokje nog even op met een fijn schuurpapiertje. De quote werd uitgesneden uit vinyl en kleefde ik op het houten blok en het omliggende blote hout werd nog afgeplakt met schilderstape.

Helemaal goed afgeplakt zodat we niets schilderen wat we niet geschilderd willen hebben!

Ik gebruikte een spray met zwarte verf (ook van action) en bracht 2 lagen aan met genoeg droogtijd ertussen.

De vinyl kan je er best snel alweer afhalen en dan op een veilige plaats verder laten drogen. En zo snel heb je al iets origineel, nieuw aan je muur hangen!

Telkens als ik het zie, word ik toch weer helemaal blij van dit leuke project!

Ja hoor, die hangt daar goed en gaat daar nog wel even blijven hangen.

 

 

One thought on “Pixie Dust

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s