Asters plukken in maart

dsc_9856

Tussen de regenbuien door, was er eindelijk eens tijd voor een fotootje. Deze aster trui ligt al een tijdje in de kast en werd ook al enkele keren gedragen, maar de gelegenheid voor een foto kwam er maar niet.

dsc1

Patroon
Aster trui van La Maison Victor. Ik zag al veel leuke exemplaren passeren op de LMV-groep op facebook en allerlei blogs. Tijd dus om zelf een exemplaar in de kast te hebben! Het is een fijn, basic patroon en het truitje zit ook in een wip in elkaar. Heerlijk!

Aanpassingen
Ik had op meerdere blogs al gelezen dat het patroon nogal kort uitviel en dat er aangeraden werd om het zeker te verlengen. Zodoende voegde ik maar liefst 10 cm aan de buik en rug onderaan toe en dit was zeker nodig! Ik ben blij dat ik gekozen heb om 10 cm te verlengen. Verder had ik van anderen gehoord dat ze het een beetje ‘lomp’ vonden en dat ze het meer tailleerden. Maar dat vond ik niet nodig. Ook de halsboord zat er meteen perfect in van de eerste keer, ook al hoorde ik dat dit minder vlot ging bij anderen. Maar zeker wel verlengen dus!

dsc_9857

Stof
Bij mijn vorige bezoek aan de stoffenwinkel in Kapellen, was ik eigenlijk al bijna buiten, toen ik in een ooghoek dit mooie stofje nog zag liggen.. Ik huppelde dus snel nog naar binnen en gaf mijn laatste cash geld uit aan dit mooie stofje en een bijpassend lichtgroen tricotje als boordstof. Heerlijk frisse kleur voor het begin van de lente!

dsc3

Het is zo’n gemakkelijk truitje om even snel aan te schieten, het trekt nergens en het staat ook gewoon leuk op een jeansbroek om ermee te gaan werken. Ik ben helemaal fan! Er zullen waarschijnlijk nog wel Asters volgen in de toekomst!

dsc4

En helaas pindakaas, maar de achtergrond is niet meteen het mooiste wat er is en ik kan nogal bekken trekken, maar ik heb de Aster ein-de-lijk kunnen posten op mijn blog!

 

 

One thought on “Asters plukken in maart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s