Kandaloes shirt

dsc_9959

Het Lief krijgt wel eens wat van mij; afgelopen week een hoes voor zijn microfoon en daarna volgt al meteen een T-shirt met het logo van zijn eigen (en favoriete) band!

dsc_9962

Als patroon gebruikte ik het Marlon shirt van La Maison Victor, dat al héél veel gediend heeft voor allerlei T-shirts voor het Lief. Hij was geen fan van de mouwen met 3 verschillende kleuren, want dat wilt ook zeggen dat er 3 naden op de schouder lopen en dat voelde niet zo fijn aan.

Het stofje is een dikkere tricot, afkomstig uit de stoffenwinkel in Kapellen, enkel open op zaterdag en maandag. Ik geloof dat deze 8€/m was. Toen ik hem kocht had ik nog geen idee wat ik erop ging drukken, ik wist enkel dat ik een shirt voor het Lief wilde maken!

dsc_9965

Dit was tevens mijn eerste keer met een overlock! Ik ging op bezoek bij een vriendin die een (oude) overlock had staan en daar wilde ik toch wel eens gebruik van maken. Er is véééél geknoeid, maar al bij al geen gat gesneden waar er geen gat moest zitten. Dat vind ik toch al niet zo slecht gelukt dan! Het enige minpuntje is dat ik de hals wat heb uit gerokken bij het locken en die lubbert dus wel wat… Maar op de foto lijkt het veel erger dan het in werkelijk is en na het wassen, vond ik het ook wat minder fel.

dsc_9961

Nu nog wat beter leren werken met de overlock en het komt helemaal in orde! Gelukkig kan ik wel al werken met de Silhouette Cameo! Ik scande hun zelf gemaakte logo in en liet het uitsnijden in flexfolie. Nog even opstrijken en zijn unieke eerste band T-shirt is een feit!

En natuurlijk kan Vriendlief nu overal reclame maken voor zijn band met deze T-shirt! Volg Kandaloes nu ook via facebook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s