Par hazard

dsc_2954

Op één of andere fashionblog had ik een heel leuke rok voorbij zien komen. Een tijd lang heeft die in mijn hoofd rond gezoemd, want eigenlijk was het niet zo’n moeilijk model. Dus kocht ik stof (een soort soepele viscose) en ging ik zelf aan de slag!

Ik tekende de rokplooien zelf- met wat ouderwetse meetkunde kom je ver- en tekende daarna zelf mijn tailleband. De band werd verstevigd met vlieseline, ik zette er nog een rits in en hop, die was klaar!

dsc_2958

Om dan plots te beseffen dat ik eigenlijk doodgewoon een Rachelrok van La Maison Victor gemaakt heb. Haha, ik had mezelf al dat rekenwerk gewoon kunnen besparen! Maar ja, hebben we dat ook nog eens geoefend hé.

dsc_2959

Achteraan zit er gewoon een rits in en de tailleband overlapt een stuk, zodat er 2 kamsnaps in konden gezet worden als sluiting. Poepsimpel dus. Maar een heel handig rokje om in te kunnen fietsen en dat donkerblauw past bij heel veel topjes!

dsc_2963

Het valt je misschien ook op aan de foto’s… Ik heb een afstandsbediening voor mijn Nikon D3200 gekregen voor mijn verjaardag! Nu kan ik gewoon zelf foto’s nemen! Het Lief is altijd wel bereid om foto’s te nemen als ik dat vraag, maar dan moet er ook al een moment zijn dat we samen thuis zijn, dat het mooi weer is én dat we eraan denken om foto’s te nemen van mijn naaisels. Niet zo evident! Dus vanaf nu kan ik het ook alleen!

Groetjes,

Ellen

4 thoughts on “Par hazard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s