Belofte maakt schuld

dsc-6765

Schoonvader kan wel een zelfgemaakt cadeautje smaken. Dus besloot ik hem een naaisel naar keuze cadeau te doen mét een matchende outfit voor ons petekindje, dat tevens ook zijn (eerste) kleinkind is. Eerst dacht hij aan een trui, maar uiteindelijk koos hij voor de Aspen polo uit La Maison Victor.

De tweede hindernis was toch wel de keuze van stof en kleur. Na wat te googelen (mijn beste vriend om andere mensen de leuke ideeën in mijn hoofd min of meer te laten zien), werd het een donkergrijze melange. Leuk dat het nu solden zijn… Dus maakten we maar ineens van de gelegenheid gebruik om nog een hoop andere (solden-)stofjes bij te bestellen en aan gratis verzending te geraken bij de Stoffenstraat uit Kasterlee.

dsc-6760

De grijze mêlange tricot was dus mijn hoofddoel. Ik bestelde 3 meter om zeker genoeg te hebben om de polo te naaien en een twinning outfit voor het petekindje. De stof is nog maar net aangekomen en moet nog wel gekeurd worden door mijn schoonvader…

dsc-6761

Dit leuke leeuw paneel van Stenzo was gewoonweg té schattig om te laten liggen… Hier zie ik meteen al leuke kleding voor het petekindje van komen!

dsc-6762Ik heb een zwak voor swart/wit stofjes… Het is zo stoer, unisex en combineert gemakkelijk met andere kleding… Dus ik bestelde hier gelijk 2 meter van. Nu dacht ik toch echt dat dit tricot was. Maar het blijkt jacquard te zijn. Dat beperkt misschien iets meer. Al zal het wel warmer en steviger zijn. Ik zal er nog eens over na moeten wat ik hier best mee kan aanvangen dus!

dsc-6763

Deze vrolijke, kleurrijke tricot met vogels lijkt me superleuk voor kinderkleding. Zeer waarschijnlijk wordt deze verknipt voor rompertjes en broekjes.

dsc-6764

De grijze tricot stond naast de melange tricot in de webshop. En heet ook antracietgrijs. Dus ik bestelde deze om misschien de kraag van de polo in deze uni tricot te maken. Maar eenmaal thuis, uitgepakt, was ik toch niet zo zeker meer van deze combinatie. Maar grijze tricot kan altijd wel eens van pas komen.

De vrolijke okergele bloemenstof stond ook in solden. Daarom mocht die ook mee in mijn mandje verdwijnen. Ik heb er nog niet meteen plannen mee, maar zo’n schattig stofje zal wel eens verwerkt geraken tot een leuk project.

dsc-6766

Tot op dit moment is petrolgroen de meest gebruikte uni tricot stof uit mijn voorraad. Ik vind het gewoonweg een mooie kleur, die gemakkelijk combineert. Dus werd het tijd om die nog eens aan te vullen. Deze is een iets minder felle kleur dan ik voorheen had liggen, maar zeker dik oké.

Witte stofjes met bloemen… Dat zijn toch vaak de stofjes waar ik bij het scrollen aan blijf plakken. Geen handige kleur voor kleding, wit. Voor alle vlekken en vuil. Dus ik maak er zelden iets uit… Maar vanwege de solden gooide ik deze toch ook maar in mijn mandje. Wat solden al kan doen met een mens…

Zo, hopelijk mag ik hier snel een afgewerkt resultaat van één van deze stofjes posten. Al zou dat nog wel even kunnen duren… We zien wel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s