Kerstpolo

dsc-6939

Voor kerst gaf ik mijn schoonvader een ‘tegoedbon’ voor 1 genaaid kledingstuk naar keuze, met de mogelijkheid om te twinnen met zijn kleinzoon. Hij koos voor de Aspen polo van La Maison Victor. Gelukkig is mijn man niet zo’n fan van polo’s, want die sluiting naaien aan het voorpand, dat is toch ook niet alles. Dat vond ik echt het moeilijkste aan het hele kledingstuk. En daardoor bleef de polo toch wel enkele weken aanslepen. Al had ik weinig tijd om te naaien door het werk…

dsc-6940

Maar goed, we bestelden een donkergrijze mêlange tricot bij de Stoffenstraat in Kasterlee, een zwarte polo-kraag (die ik overigens alleen via etsy vond?) en nog wat zwarte tricot erbij voor de mouwen. Dat allemaal na goedkeuring van mijn schoonvader en zeker dat zwarte kraagje was wel even onderweg. Daarom nu pas resultaat…

Mijn schoonvader houdt van simpele kleding zonder te veel ditjes of datjes. Zelfs het borstzakje mocht ik achterwege laten.

dsc-6943

Dat donkergrijze met zwart fotografeert toch wel moeilijk hoor. Mijn camera kreeg de foto’s niet bepaald mooi scherp, vind ik zelf.

dsc-6946

Het twin-aspect komt er nog aan. Ik zit te denken aan een shirtje uit dezelfde donkergrijze stof, met zwarte boord aan de hals en mouwen. En dan gewoon 3 zwarte kamsnaps om de knopen te imiteren op de borst. Zo’n klein prutskraagje maken, daar zit ik niet op te wachten. We zien nog wel hoe dat uitdraait!

dsc-6947

Zo, hopelijk kan ik mijn schoonvader hier blij mee maken!

 

2 thoughts on “Kerstpolo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s