#ikzorg

thumbnail-privatevarmobile-containers-data-application-e18-ef853-8-a88

Wat fijn om te zien dat in zulke moeilijke tijden er toch zoveel solidariteit tussen de mensen naar boven komt! Ik zie overal naaisters die vlot aan de slag gaan met katoen en linten om zelf mondmaskers te maken. En ondanks de levering chirurgische mondmaskers die geland is, zullen ze toch nog wel nodig zijn. Zo hebben poetsploegen, thuisverpleegkundigen, zorgkundigen, etc ze allemaal nodig, maar krijgen zij geen levering daarvan.

Ook bij ons, in de apotheek, is dat zo. Wij krijgen dagdagelijks de vraag om mondmaskers, maar wij krijgen helemaal geen leveringen, want alle mondmaskers worden aan de ziekenhuizen uitgeleverd. Heel lastig om de mensen teleur te moeten stellen, maar wij hebben zelf onze laatste stuks verkocht aan een patiënt die ze nodig had. Dus hebben we er zelf geen om te dragen. Daarom ging ik voor ons team aan de slag en naaide ik zelf mondmaskers op mijn vrije dag.

privatevarmobile-containers-data-application-e18-ef853-8-a88-45-ca-b911

Ik had er graag nog meer genaaid en de lokale thuisverpleegkundigen of WZC gesteund, maar voor mij blijft het fulltime werk wel doorgaan. en het huishouden moet natuurlijk ook nog wel een beetje draaien… Misschien dat ik er op mijn volgende vrije dag nog wel eens tijd voor heb.

Ondertussen aan iedereen: hou vol! Er komt een einde aan! En ondertussen staan alle zorgverleners voor u klaar, als u toch ziek moest worden! Samen staan we sterk 😉

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s