Eerste setje

Mini-kleertjes naaien is gewoon té leuk. Kiezen tussen allerlei mooie en zachte stofjes, een hele reeks patronen en dan nog leuk matchen onderling… Ondertussen mijn favoriete hobby geworden!

Ik combineerde deze leuke ‘mountain’-tricot van De Fabrik uit Beerse met muntgroene tricot van de Stoffenstraat voor de biesjes. De babyrib tricot komt dan weer van bij Kickenstoffen. Het geheel is zo aaibaar en schattig dat ik er weg van ben!

Patroon voor het broekje is de Oliver, niet zo verwonderlijk denk ik. En voor het shirtje gebruikte ik het kruippakje uit het boek Hip, stoer en Lief. Ik maakte het patroon gewoon korter. Dat is een beetje een probeersel, want de laatste keer dat ik zo’n enveloppehals-shirt maakte, stond het de hele tijd te gapen aan de borst van het kindje. Dus moest ik op zoek naar een ander patroon en ik wilde niet meteen iets nieuws kopen, aangezien ik al een goed gevulde patronenkast heb. Dus nu moet ik eens een baby vinden om deze aan te doen, zodat ik weet of dit een betere oplossing is of niet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s