Verwennerij

Om de buikbaby te verwennen, naai ik graag schattige kinderkledij. Mijn manier om me klaar te maken voor de grote gebeurtenis!

Ik heb al een hoop kleding van maat 56 en 62 liggen, maar de tijd zal moeten uitwijzen of het wel genoeg is. Je weet nooit met welke maat het kleintje geboren gaat worden en hoe lang hij gaat passen in maatje 62… Hopelijk lang genoeg om al die schattige pakjes toch minstens 1x aan te kunnen doen!

Ik vind zo’n boxpakje, als de Stella van Sofilantjes,zowel geschikt als pyjama als kledij voor een lui dagje. Natuurlijk moet hij wel ietsje beter gekleed gaan bij bezoek bij oma of opa. Maar voor een dagje alleen thuis met de baby, vind ik dat perfect kunnen!

Deze keer in deze superschattige tricot van Olabela, een webwinkel uit Polen. Normaal koop ik amper uit het buitenland, hooguit uit Nederland. Maar deze superschattige tricot kon ik gewoon niet laten liggen daar… Helaas kreeg ik er maar een coupon van te pakken (blijkbaar nogal populair dan!), maar ik bestelde bij dezelfde website nog wel een aantal andere leuke tricots. Een éénmalige aankoop toch hoor, want ik ben vóór het steunen van de lokale handelaars, zeker nu! Maar dit stofje heb ik al een tijdje liggen.

Ik naaide deze al een beetje vooruit, want het is een maatje 68. Ik ga er eigenlijk vanuit dat ik amper nog tijd ga hebben om te naaien eens de baby geboren is. Dan kan het (hopelijk) alleen maar meevallen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s