Mr Rabbit

dsc-6528

Okergeel, zwart en wit = pure liefde. Bij mij toch! Deze superschattige katoen stond in solden voor 5 euro per meter bij Allinvent in Kapellen en daarom nam ik deze mee. Thuis kwam ik er echter wel achter dat deze ‘amper’ 110cm breed is en niet zoals ik gewoonlijk meeneem: 150cm breed. Daarom kreeg ik er maar net 1 dekentje uit van 105cm op 100cm. Maar dat lijkt me zeker nog wel een handige maat bij baby’tjes.

dsc-6529

Ik besloot om er zwarte paspel tussen te naaien. Ik ben achteraf erg blij met deze keuze, want die maakt dit dekentje echt ‘af’! Het vroeg me alleen wel een extra uur bijna om te naaien! Want die zwarte paspel heb ik eerst zelf gemaakt met zwarte katoenen stof en een dik koord, daarna vastgenaaid op de witte konijnen katoenen stof en daarna pas de wafelstof vastgenaaid. Met de dikte van de wafelstof voelde ik bijna de paspel niet zitten en was het erg moeilijk naaien.

dsc-6530

Deze leuke combinatie mét paspel heeft mijn hart helemaal gestolen. Ik denk dat ik deze toch wel even in de kast ga leggen en ga gebruiken voor onze eigen toekomstige kinderen! Hij is dan ook gewoon té leuk om weg te geven aan iemand anders! En daarbij zit er meer werk in dan in een ‘gewoon’ dekentje.

dsc-6531

Zo leuk hé!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s