Dag 2019, Hallo 2020

aaa22

2019… Wat een jaar! Het jaar dat ik mijn eigen trouwjurk naaide, we trouwden, ik mijn weg zocht op een nieuwe werkplaats, ik voor het eerst naaide voor ons petekindje en mijn man zijn doctoraat met succes haalde. Wauw.

Wat vliegt zo’n jaar toch altijd voorbij… Gelukkig zijn er foto’s om te getuigen van de mooie momenten en om herinneringen opnieuw te herbeleven.  Zo kregen wij in oktober ons trouwalbum en hebben we een mooi, tastbaar aandenken dat we zeker nog vast gaan nemen. Ook hangt er ondertussen een mooie foto van ons beiden op in onze woonkamer.

De laatste maanden van 2019 vergingen me iets minder goed. Met name december was misschien wel mijn dieptepunt. Geen vakantie meer over, drukte op het werk, extra invallen voor zieke collega’s, etc. Ze benemen me de momenten om te herstellen, besef ik nu. Dus dat is dan ook meteen mijn ‘goede voornemen’ voor 2020: tijd nemen voor mezelf en meer op de ‘pauze-knop’ duwen. Ik vind met name in boeken momenteel mijn gevoel weer terug. Lezen over hoe introverten in deze drukke wereld het wel eens moeilijk hebben. Daar wil ik dus persoonlijk in groeien in 2020. Om hopelijk eens eindelijk rust in mijn hoofd te hebben.

Hoe dat invloed heeft op mijn creatieve uitlaatklep voor 2020? Misschien dat het toch wel minder wordt, door meer rust te nemen. Maar misschien dat de goesting ook wel weer meer terugkomt als ik nu maar eventjes rust neem. Dat zal de toekomst moeten uitwijzen.

Verdere plannen voor 2020? Een reis naar Cambodja staat op de planning, een nieuwe keuken wordt in de zomer geïnstalleerd, maar eerst een nieuwe garagepoort in februari. Dus zeker niet niets! Maar bovenal proberen vrede te hebben met fulltime werken en een overvol hoofd.

 

Wat zijn jullie voornemens en plannen voor 2020?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s