Sewing for a baby

DSC-4258

Nee hoor, ik ben niet zwanger! Maar mijn schoonzus is aan kindjes begonnen! Ondertussen begint haar buikje al mooi op te bollen en komt het ook steeds dichterbij. Natuurlijk maakte dat de keuze voor kerstcadeautjes lekker simpel. En ging ik snel aan de slag met het Bo rompertje uit La Maison Victor. Ik maakte enkele malen een maatje 56, en ook maar meteen een paar keer een maatje 62. Want als hij/zij de aard naar zijn/haar vader heeft, dan zou het wel eens een groot baby’tje kunnen worden.

DSC-4259

Aangezien ze uitgerekend is voor eind mei, dacht ik maar om de lange mouwen aan de rompertjes maar achterwege te laten.

De stofjes zijn een verzameling van verschillende plaatsen. De donkere stof, met viking-print, en de blauwe cactusstof komen van de Veritas, de andere stofjes had ik ingeslagen bij Black Friday bij de Stoffenschuur. Het stofje met de krabbetjes was een piepklein restje dat ik nog overgekocht heb van een vriendin die naait en wat opgeruimd had. Gelukkig kon ik dat piepkleine restje nog nét gebruiken voor een voorpandje van een T-shirt en combineerde ik dat met rode mouwen en een blauw achterpand.

DSC-4260

Zo leuk om te frullen aan zo’n kleine kleertjes! En leuk om zo wat te liggen combineren met felle kleuren boorstof. Zo’n rompertje is ook ‘maar’ 1,5uur naaien ongeveer, dus dat kan ik zo nog eens snel ergens tussendoor nemen.

DSC-4263

Eens dat pakje gevuld is met ‘baby’ gaat dat zoooo schattig zijn! Wij kijken er alvast naar uit!

2 thoughts on “Sewing for a baby

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s