La Maison Victor nov-dec 2015

Daar was hij dan: de wintereditie van LMV 2015! Benieuwd naar de leuke en gekste patronen die erin staan? Kijk dan snel even mee!

Deze Ivy jurk vind ik echt iets heel gek… In een zotte bui zal ik het misschien eens maken, maar dan komt het waarschijnlijk nooit uit de kast. Wel goed dat zoiets aparts beschikbaar is voor de vrouwen die dat wel graag zien!

Ik wil nog wel eens graag een fijne tricot-jurk maken en dan zou het deze wel eens kunnen worden! Alleen de rug ziet er zo bloot uit… En dat is ook lastig, lijkt me, die schouders zullen wel afzakken!

Zo’n lieflijk truitje! En omdat je de schouders niet moet breien, is dit nog niet zo’n moeilijk model! Deze hoop ik toch nog wel eens te fabriceren!

Ik had er gewoon echt nog niet aan gedacht om zelf eens een cardigan te naaien! Ik heb heel wat truitjes van dit soort in mijn kast liggen en ondertussen hebben de meeste hun beste tijd wel achter de rug. Nu misschien dus tijd voor zelfgemaakte truitjes??

Last, maar zeker not least hier: De Harriet jurk. Echt prachtig! Dit was hét patroon waarom ik deze editie van de LMV moest hebben. Hopelijk kan ik hem nog maken voor kerst…

 

En, heb jij hem al?

2 thoughts on “La Maison Victor nov-dec 2015

  1. ja, ik heb hem ook in de bus gekregen!
    Inderdaad die laatste is de leukste maar de Eden vind ik ook prachtig maar dan zou ik het rugdeel aanpassen want zo bloot op mijn rug, in de winter, is niets voor mij want ik ben een echte koukleum!

  2. hier zou ik vooral zien dat mijn BH bandje bedekt blijft want dit heb ik dus echt wel nodig hoor, het zal iets simpeler zijn om dit aan te passen aangezien ik er niet zo heel veel zal moeten bijdoen. Maar hoe dan ook er zijn verschillende dingen dat ik wil uitproberen. Voorlopig ben ik bezig met de handschoenen die erin staan (plus ze een beetje aan te passen aan mijn noden natuurlijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s