Owly Marlon

dsc_1084

Ik heb een fascinatie voor uilen. Ik kan het niet verklaren, maar ik vind het fantastische beesten! Dus toen ik dit stofje zag liggen, kon ik niet weerstaan. Ik wist meteen dat het een T-shirt voor Het Lief moest worden. Dus werd het patroon Marlon van La Maison Victor nóg maar eens boven gehaald (ik denk dat het de honderd-drieën-tachtigste keer is ondertussen, met een beetje overdrijven natuurlijk).

dsc_1085

Fantastisch patroon hé. Daar valt niets meer over te zeggen. Ondertussen weet ik dat Het Lief de hals graag een paar centimeter lager heeft, dat de mouwen uit één deel moeten bestaan (kwestie van wrijving op de arm, ofzoietstoch). dus naai ik alles al meteen in één avond in elkaar, zonder te moeten kijken naar de instructies of zonder iets op te meten. En dan zit alles lekker snel in elkaar.

dsc_1086

Het stofje komt van Allinvent in Kapellen. Wederom, haha. Lekker goedkoop daar. Het is een iets dikkere tricot, dus Het Lief zei al meteen: ‘Dit wordt toch wel een winter T-shirt hoor.’ Tjah, dat moet hij weten. Als hij het maar draagt én als ik maar foto’s mag trekken!

dsc_1087

Ik geloof dat dit shirt ook nog heel mooi zou staan op zijn okergele Stone short van La Maison Victor! Dat moeten we eens uitproberen. 🙂

dsc_1091

Ik onderstikte de halsboord met een tweelingnaald voor elastische stoffen, maar toch golft de hals nog heel lichtjes. Misschien trekt het wel weer weg als hij vaak gedragen wordt of na het wassen. Het is niet echt erg en je ziet het eigenlijk niet als hij het draagt.

dsc_1092

3 thoughts on “Owly Marlon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s